PROGRAM

Úterý

18. 4. 2023

Registrace delegátů

8:00

Zámecký pivovar Litomyšl

LEGISLATIVA | EXEKUTIVA | FINANCE

GARANTI:  Jaromír Schling, Jindřich Volf, Pavel Švagr

9:00 – 10:50

110 min

jízdárna

Coffee Break

30 min

STRATEGIE | VIZE | PLÁNY

GARANTI:  Zdeněk Dufek, Martin Janeček, Petr Košan

11:20 – 13:10

110 min

jízdárna

Oběd

60 min

Sloupový a seminární sál

DIGITÁLNÍ INFRASTRUKTURA
GARANTI:  Josef Žák, Pavel Vlasák, Milan Dont
14:10 – 16:00

110 min

jízdárna

Coffee Break

30 min

KUDY KAM? | DISKUSNÍ PANEL

MODERUJE:  Jan Rýdl

16:30 – 17:40

70 min

jízdárna

Západ slunce
20:00

SPOLEČENSKÝ VEČER

20:00 – 24:00

SMETANŮV DŮM – Komenského náměstí 402

Středa

19. 4. 2023

Registrace delegátů

8:00

Zámecký pivovar Litomyšl

DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA I

GARANTI:  Alena Heinišová, Tomáš Slavíček, Libor Švadlenka
9:00 – 10:50

110 min

jízdárna

Coffee Break

30 min

DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA II

GARANTI:  Jaromír Schling, Milan Komínek, Miroslav Němec

11:20 – 13:10

110 min

jízdárna

Oběd

60 min

Sloupový a seminární sál

VĚDA | VÝZKUM | DATA
GARANTI:  Libor Švadlenka, Petr Kumpošt, Jan Rajman
14:10 – 16:00

110 min

jízdárna